Deel dit artikel
-

Samenwerking Mojo en Orange

Orange en concert-organisator Mojo gaan samenwerken. De overeenkomst biedt Orange-klanten de mogelijkheid om via hun mobieltje bij live-concerten aanwezig te zijn en content via hun telefoon te downloaden via Orange World, de mobiele portal van Orange.

Dat Orange in zee gaat met Mojo komt volgens de mobiele operator omdat muziek naast film en kunst een belangrijke pijler is voor Orange op sponsorgebied. “De reden om te kiezen voor live muziek is omdat dit de beste manier is om van muziek te genieten,” zo stelt Orange.

“Muziek geeft ons de mogelijkheid om wat extra's te doen voor onze klanten en past binnen de Orange experience waar wij voor onze klanten naar streven,” aldus Bruno Michieli van Orange. De mobiele operator denkt er ook aan om ontmoetingen met de bands en artiesten mogelijk te maken.

Volgens woordvoerder Patrice Hijsterborg van Orange wordt pas in januari bekendgemaakt met welke artietsten er in zee wordt gegaan en aan wat voor soort content verder moet worden gedacht. Ook is het volgens haar nog te vroeg om te vertellen wat er straks betaald moet worden voor downloadable content. “We hebben met Mojo afgesproken dat we daar pas in januari over naar buiten treden. Het is in ieder geval een deal ,” aldus Hijsterborg.

Een samenwerking tussen een aanbieder van mobiele telefonie en een concertorganisator is niet nieuw. Zo is Vodafone bijvoorbeeld sponsor van Dance Valley, een evenement dat door dancefeest-organisator UDC georganiseerd wordt. Vodafone zond als gevolg van die deal eerder dit jaar het evenement via de umts-toestellen van Voafone live uit.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond