Deel dit artikel
-

Samsung komt met eigen WhatsApp-concurrent

Samsung lanceert binnenkort ChatOn, een mobiele berichtendienst waarmee gebruikers over verschillende mobiele platforms tekst, foto’s en video’s met elkaar, een-op-een of in groepen, kunnen delen. Het gaat onder meer de concurrentie aan met BBM van RIM, de maker van Blackberry en WhatsApp. (meer…)

Deel dit bericht

3 Reacties

Leon Gerrits

Na Whatsapp, Facebook Messages en iMessage komt nu ook Samsung met een messenger. Aangezien Whatsapp zeker het grootste marktaandeel heeft en multi-platform is (in tegenstelling tot BBM/Ping), is het nu wachten totdat Whatsapp zich laat overnemen en/of dat ze een advertentie-gestuurd business model introduceren. Zou mooi zijn als Google dan Whatsapp overneemt, waarmee ze in een klap toegang hebben tot miljoenen iPhones en hun eigen Android OS verrijken.

DaVaRo

What’s app had altijd het plan om een bijdrage van ongeveer 1 à 2 dollar per jaar te vragen aan haar gebruikers. Ik heb dat eigenlijk veel liever dan dat ze met advertenties gaan werken of dat ze worden overgenomen. Maar op de duur zal de optie van advertenties/overname voor de makers toch aantrekkelijker worden, ben ik bang.

Johan Schaap

Ik ben heel benieuwd hoe eBuddy het gaat doen met XMS. Zeker nu XMS ook binnen de browser beschikbaar is. Ze hebben natuurlijk een mega userbase. Als ze die weten te interesseren voor XMS dan zouden ze heel hard kunnen groeien.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond