Samsung lanceert vierde versie Tizen

Samsung heeft alweer de vierde versie gepresenteerd van zijn systeemsoftware Tizen. Die is ook geschikt voor de Internet of Things.

Vorige versies van het besturingssysteem waren vooral bedoeld voor smartphones en televisies, maar het nieuwe OS kan dus breder worden ingezet. Samsung noemt slimme thermostaten, weegschalen en lampen.

Tizen wordt door Samsung zelf ontwikkeld en was vooral bedoeld als alternatief voor Android. Toch durfde Samsung zijn vlaggeschipmodellen nog niet met Tizen uit te rusten. Alleen goedkope smartphones kwamen hiervoor in aanmerking.

2 Reacties

Ze doen hun best maar bij Samsung. Vanwege hun opdringerige ‘uw kijkplezier wordt mede verpest door de directie van Samsung’-reclames koop ik toch geen Samsung meer. Mijn nieuwe televisie had een Samsung kunnen zijn en de aanstaande nieuwe wasmachine ook. Maar vanwege die reclames gaat mijn klandizie naar andere merken. Met bedrijven die zoveel minachting tonen voor de consument en zelfs hun eigen klanten, wil ik niets te maken hebben. Ik koop nooit meer iets van Samsung. Bovendien: dat ze zoiets als reclamebeleid niet eens op orde hebben, doet het ergste vrezen voor hun televisies, wasmachines, Tizen en wat ze nog meer maken. Hoe zat het ook alweer met die Galaxy?

Ik ben al meer dan 10 jaar afnemer van Samsung producten en ik ben gewoon enorm tevreden. Hun smartphones zijn al sinds 2014 ieder jaar weer de beste, hun TV’s zijn wereldtop, hun gear S3 smartwatch is top of the bill. Als je ziet wat ze aan R&D uitgeven (14 miljard dollar per jaar) is dat absoluut terug te vinden in hun producten.

Zelfs hun grootste smartphone concurrent Apple ligt bij Samsung aan het infuus omdat ze zonder de superkwaliteit van de Amoled schermen van Samsung vervallen naar een 2e rangs smartphone boer.

Samsung is een fantastisch bedrijf met een enorm gezonde bedrijfsfilosofie. Daarbij winnen ze de ene na de andere awards. Niet alleen met hun producten maar ook vanwege hun groene aanpak maar ook hun CSR.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug