Deel dit artikel
-

Samsung onthult dunste metalen smartphone

Samsung kennen we natuurlijk vooral van de S-serie, maar vandaag is voor de Benelux markt de volgende van drie A-serie smartphones aangekondigd: de A7. Dat is de grote broer van de A5 en A3, die inmiddels ook in Nederland te koop zijn.

Samsung benadrukt zelf de ‘vlekkeloze sociale media-ervaring’ omdat je selfies makkelijk via sociale media kunt delen. Het zijn ook de dunste metalen smartphones op de markt: 6,3 mm (de S5 is 8,1 mm dun).

De Galaxy A7 (draaiend op Android Kitkat) is uitgerust met een multicore-processor, 16 GB intern geheugen (uitbreidbaar tot 64 GB) en 2 GB werkgeheugen. De 2.600 mAh-accu zorgt voor een lange batterijduur. Het scherm is van het Super Amoled-type en heeft een resolutie van 1920×1080 pixels.

De Galaxy A7 ondersteunt verder dezelfde innovatieve functies als de Galaxy A5 en A3. Met de 5 MP camera aan de voorkant en selfie-functies als ‘Ultra Wide Shot’ en ‘Auto Selfie’ maakt Samsung het mogelijk om foto’s te maken met je stem of een simpele zwaai naar de camera.

Daarnaast heeft het toestel ‘Always Clear Voice Auto Control’ om omgevingsgeluid te onderdrukken en 4G voor het snel uploaden van foto’s en video’s naar ieder sociaal netwerk. In aanvulling daarop heeft de Galaxy A7 ‘Private Mode’ voor de beveiliging van belangrijke bestanden en documenten en ‘Multiscreen’ voor multitasken.

De Galaxy A7 is vanaf maart verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en goud voor 509 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond