Deel dit artikel
-

Sanoma lanceert online tv-zender Libelle TV

Libelle presenteert vandaag op de Libelle Zomerweek de lancering van zijn online tv-zender Libelle TV.

De online zender brengt dagelijks nieuwe, zelfontwikkelde video’s van geaffilieerde vloggers. Die zijn on demand te bekijken, op de site en via een mobiele app.

De vlogs worden gemaakt door specialisten op terreinen als reizen, sport, spiritualiteit, food, mode, beauty en tuinieren. Daarnaast gaat Libelle zelf vloggers opleiden. Daarvoor is vandaag een campagne gestart om belangstellenden te spotten. Die campagne wordt gehouden met Rutger van Furtjuh en Mascha van Beautygloss en hun moeders.

Libelle TV biedt naast de themavlogs ook eigen Libelleformats. Daaronder een politiek programma met Ebru Umar, een kookprogramma met Yvette van Boven en een met Rudolf van Veen en formats als ‘In de Wachtkamer’ (over gynaecoloogbezoek), ’Zeg nou zelf’ (grote levenskwesties) en de vertrouwde Libelle metamorfose-rubriek ‘7 Jaar Jonger’.

De video’s draaien in de player van SBS’ Kijk.nl, maar voor de online kijkcijfers worden de streamstarts toegekend aan Libelle.

Libelle claimt met zijn blad, event en videoplatform een maandelijks bereik van 4,2 miljoen vrouwen in Nederland. Daarvan komt 1,7 miljoen via Libelle.nl.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond