Deel dit artikel
-

Oprichter Skype investeert in Directlyfrom.nl

Jonas Kjellberg, medeoprichter van Skype, heeft ruim drie miljoen euro geïnvesteerd in de Nederlandse online foodmarkt directlyfrom.nl.

Het online platform met topleveranciers zoals Schmidt Zeevis en Nice to Meat verbindt online producenten en specialisten van vers voedsel met de consument zonder tussenkomst van derden.

Het bedrijf begon eerder dit jaar in Zweden, maar sinds vorige maand is het platform ook in Nederland neergestreken, meldt Sprout.

Kjellberg investeerde ook in HelloFresh.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

1 Reactie

van Deurzen

Ehhh er staat: “Het online platform met topleveranciers zoals Schmidt Zeevis en Nice to Meat verbindt online producenten en specialisten van vers voedsel met de consument zonder tussenkomst van derden.”

Dan neem ik Rungis voor groente en fruit. En dat is volgens hun eigen site: “Groothandel, met passie voor groente en fruit!”

Volgens mij is een groothandel een tussenkomst van derden! Dus na boer komt groothandel komt directlyfrom komt klant…. Dus dat zijn 2 derden ertussen. Als de boer nou directlyfrom leverde hadden ze een verhaal. Nu een leugen…

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond