Deel dit artikel
-

Snapchat nu ook chatapp

De populaire app Snapchat volgt WhatsApp en andere chatapps door naast foto’s ook commentaren te delen en videobellen te faciliteren. Maar wel met een speciale twist: berichten worden automatisch gewist.

Dat gaat niet zo snel als met de foto’s die al na enkele seconden verdwijnen. De berichten worden pas gewist als de applicatie wordt verlaten.

Snapchat is zeer populair gebleken. Dagelijks worden wereldwijd ruim 350 miljoen foto’s en video’s met behulp van Snapchat gedeeld. Dat zijn er bij Instagram veel minder. In Nederland is Snapchat een van de tien meest gedownloade apps.

In juni 2013 werd er bij een investeringsronde zestig miljoen dollar opgehaald waardoor Snapchat op dat moment een waardering kreeg van achthonderd miljoen dollar. Die waardering ligt nu nog veel hoger.

De nieuwe functionaliteit zit al meteen in de apps voor iOS en Android.

Deel dit bericht

1 Reactie

Pieter horchner

Ik heb nu zelfs de snapchat mogelijkheid ingebouwd voor apps.
Met MeApp FUN bouw je in een paar minuten een functionele app. Bijvoorbeeld een interactief foto boekje. Deze kan je dan via mail, twitter of Facebook naar je vrienden sturen. Hierbij kan je de tijd van begin-gebruik en eind-gebruik instellen. De snapchat app !!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond