Deel dit artikel
-

SNS Bank komt met sms-hypotheekdienst

Nadat eerder al zaken als 'sms een huis' en 'beleggen per sms' de revue passeerden, gaat SNS Bank consumenten per sms informeren over de stand van de hypotheekrente. De dienst kan gebruik worden om bij het afsluiten van een hypotheek te anticiperen op de rentestand.

Klanten die voor 1 januari 2005 bij SNS Bank kiezen voor een hypotheek met variabele rente, krijgen de eerste drie keer dat SNS Bank de 6-jaars hypotheekrente gaat verhogen, een SMS-bericht. Zij hebben dan nog een week de tijd de oude – lagere – rente vast te zetten voor een periode van zes jaar.

De introductie van SNS Rente Alert past bij de doelstelling van SNS Bank om klanten op verschillende wijzen te informeren. SNS Bank zegt om die reden in het verleden al als eerste realtime internetbankieren, SMS-alerts en recent persoonlijke dienstverlening via de geldautomaat. Voorlopig is de introductie van SNS Rente Alert een proef.

Consumenten die gebruik willen maken van de het nieuwe hypotheek-aanbod van SNS Bank moeten hun huis uiterlijk 31 december 2004 bij de notaris laten passeren. Hoe lang de proef gaat lopen is nog niet duidelijk.

Deel dit bericht

1 Reactie

Michel

Ik heb nog nooit van de SNS Bank een SMS ontvangen. Men heeft mijn mobiele nummer.Hebben meer mensen dit ook?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond