Deel dit artikel
-

Sportdeal haalt 1 miljoen euro op

Het Groningse platform Sportdeal.nl haalt een investering van 1 miljoen euro binnen. Sportdeal.nl richt zich op retail en groothandels die aan consumenten leveren.

Het sober vormgegeven SportDeal levert voornamelijk sportproducten op allerlei terrein: elektronica, fietsen, sportkleding etc.

Het platform wil een neutrale speler zijn die zij aan zij met de aangesloten partner één belang waarborgt. Namelijk gezamenlijk meer online omzet genereren uit hun eigen assortiment. Binnen het model behoudt de retailer de order én de klantgegevens.

Het platform meldt niet wie de geldschieters zijn. Het geld wordt in ieder geval gebruikt om het IT-platform verder te ontwikkelen. Ook zal er geïnvesteerd worden in de expertise in online marketing.

Uitbreiding naar andere branches ziet oprichter Jurjen Fröling op korte termijn niet gebeuren. ‘Wij helpen onze partners met het gehele assortiment dat ze willen aanbieden, maar de focus ligt duidelijk in de sport, ontspanning en outdoor. We hebben nu al moeite met het aansluiten van alle aanvragen omdat we kwaliteit willen leveren voor de partners met wie we samenwerken. Gewoon producten live zetten gaat niet het maximale rendement opleveren.’

Foto Pixabay

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond