Deel dit artikel
-

Start it X helpt Belgische bedrijven innoveren met nieuwe matchmakingdienst

Start it X, de Belgische organisatie die bedrijven helpt met innoveren, lanceert een nieuwe matchmakingdienst. Start it X gaat grote ondernemingen helpen innoveren door ze in contact te brengen met gevestigde scale-ups van over de hele wereld.

Oprichter Lode Uytterschaut, die ook aan de wieg stond van accelerator Start it @KBC, legt uit: ‘De matchmaking van Start it X is een win voor alle partijen. Grote bedrijven moeten innoveren om hun positie in een snel evoluerende wereld te versterken, maar slagen daar niet altijd in door interne structuren. Scale-ups zijn op hun beurt altijd op zoek naar nieuwe afzetmarkten, maar prospectie kost veel geld en energie.’

De dienst voor scale-ups krijgt een plaats naast het Membership- en Corporate Innovatie-programma van Start it X. Dat is een betalend programma voor start-ups en scale-ups die zich voor langere tijd willen vestigen in een van de zes coworking hubs in België.

Deel dit bericht

1 Reactie

Joop Janssen - MH Multi-House's

Als jonge startende onderneming in de zorgwoning en modulaire bouwsystemen die volledig afwijken van de traditionelen hout/skeletbouw. zoeken wij connecties die ons product mee in de markt zetten.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond