Deel dit artikel
-

Startupbootcamp claimt 90 procent fundingscore

Drie maanden na Demo Day hebben zeven van de negen deelnemende startups aan Startupbootcamp Amsterdam bedragen variërend van 210.000 tot 1.250.000 dollar. Volgens initiatiefnemer Patrick de Zeeuw gaat een achtste startup deze maand nog een term sheet tekenen met een durfkapitalist. De Zeeuw verwacht dat ook de laatste start-up voor het einde van het jaar gefinancierd wordt.

Startupbootcamp Amsterdam heeft momenteel, na twee programma’s, een totale fundingscore van negentig procent. In 2012 werden alle deelnemende startups gefinancierd.

In 2014 accelereert Startupbootcamp zo’n honderd startups. Via de verticale programma’s, zoals het NFC-programma in Amsterdam, HighTech in Eindhoven en het Mobile-programma in Kopenhagen, leert de organisatie snel wat de ontwikkelingen in deze industrieën zijn. Inmiddels worden thema’s als Internet of Things, Smart City en E-commerce overwogen.

De inschrijvingen voor Startupbootcamp Amsterdam 2014 zijn nu geopend. Teams kunnen zich via Startupbootcamp.org aanmelden. Het programma start op 31 maart 2014. Gemiddeld laat Startupbootcamp 1 tot 1,5 procent van alle aanmeldingen toe.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond