Deel dit artikel
-

Stash lanceert boekingsapp voor creatieven

Het maandag gelanceerde Stash noemt zich de eerste app waarmee je ‘de beste creatieven van Nederland’ kunt boeken.

Stash richt zich naast art directors en copywriters op onder meer visuele ontwerpers, UX Designers, motion graphic designers, strategieplanners, producers en andere creatieve freelancers.

De app is bedacht, ontworpen en gelanceerd door twee creatieve ondernemers uit de reclamewereld: Hakan Coskunsoy (voormalig Creatief Directeur en partner N=5) en Arjan van Woensel (oprichter Doom & Dickson).

Opdrachtgevers zien met de app direct of de freelancer van keuze beschikbaar is, van bewezen kwaliteit is en binnen het budget valt.

Er wordt een archief bijgehouden van alle boekingen. Op die manier weet de opdrachtgever precies wie, wanneer, voor welke periode geboekt was. Gebruik van de app is kosteloos voor opdrachtgevers.

In de creatieve sector is volgens de initiatiefnemers 47 procent van de werkenden een freelancer. Volgens medeoprichter Arjan van Woensel, wordt de druk op creatieve bureaus steeds groter door krappere budgetten, tekort aan talent, de vraag naar meer diverse vaardigheden en een toenemende trend voor flexibele werkomgevingen. “Maar het huidige model om de juiste freelancer te vinden werkt niet. Het is gefragmenteerd en versnipperd, kost teveel tijd en geld, en het is onbetrouwbaar. Stash biedt de oplossing.”

Dit bericht is 16 keer gedeeld

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond