Deel dit artikel
-

Stef Heutink nieuwe voorzitter IPAN

Stef Heutink, creative director bij internetpeople, volgt Krijn Schuurman op als voorzitter van de vereniging voor interactieve professionals IPAN.

Op 8 december geeft Schuurman de voorzittershamers door aan Heutink. Hij blijft wel aan in het bestuur van de vereniging. Het driekoppige bestuur bestaat dan uit Krijn Schuurman (InterimIC), Allon Kijl (ABC Legal) en Mascha Driessen (Microsoft).

Zij zijn voornemens om het aantal bestuursposities van de vereniging te verdubbelen. Heutink zegt IPAN in 2016 met meer elan in de markt te zullen zetten, met spraakmakender evenementen voor haar leden.

De eerste daarvan is op 8 december in Toomler. Onder de titel ‘Dit was zooo 2015’ zal Jort Kelder het interactieve jaaroverzicht leiden. Zeven sprekers zullen in maximaal tien minuten een opmerkelijke ontwikkeling terughalen uit 2015. Meest opmerkelijk: een slachtoffer van de hack van Ashley Madison.

IPAN wil komende periode verdere samenwerking opzoeken met andere verenigingen zoals IAA, VEA, IAB en MWG. Leden van IAB en IAA kunnen vanuit die achtergrond ook IPAN-bijeenkomsten gaan bezoeken.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond