Deel dit artikel
-

Stroom Budget Energie nu ook bij Mediamarkt

Budget Energie levert zijn diensten vanaf deze week ook via de MediaMarkt. De groene stroom is verkrijgbaar in 49 winkels van MediaMarkt Nederland en ook online te bestellen.

Budget Energie heeft zich gespecialiseerd in het zo efficiënt mogelijk inkopen en factureren van stroom en gas. Het bedrijf is volledig onafhankelijk en werd in 2011 opgericht.

Alle klanten die in de eerste vier weken van januari overstappen naar Budget Energie krijgen in de winkels een MediaMarkt giftcard ter waarde van 200 euro.

Deel dit bericht

7 Reacties

Mero

Ga er niet op in ……… de tarieven die je via Budget energie gaat betalen via Mediamarkt is nameljk hoger dan dat je het direct via budget energie gaat betalen.
Maw je betaalt je eigen cadeau…..

kursad

mero heb je wel eens een berekening gemaakt of type je nou zomaar iets om aandacht te krijgen?

je zal letterlijk alles naast elkaar moeten leggen om een juiste berekening te kunnen maken
en budget energie hanteert geen duurdere tarieven in de shop in shop mediamarkt
ben daar zelf ook klant geworden in de mediamarkt en ben goed geholpen
het zal verstandig zijn als je eerst even een berekening doet voordat je dingen zegt

😉

mero

Natuurlijk check ik dat anders geef ik het ook niet aan. Kijk naar de contract en wat je per m3 en KW betaald.
je zult zien dat het tarief bij de mediamarkt hoger is dan dat je het direct by budget energie zou afsluiten.
Ik heb ze er over gebeld en de medewerker kwam tot exact dezelfde conclusie.
Maw ik zeg niet zomaar iets voordat ik het heb uitgezocht.

Tom

Beste mero,

Wat goed dat je daarachter bent gekomen.

Weet je wat de tarieven zijn van gas- en elektra bij dat mediamarktcontract? Ik kan dat nergens op de site vinden. Dan kan ik het even vergelijken.

De normale tarieven van Budget Energie zijn volgens hun tarievenlijst op de site gasregio 10 € 0,63029 m3, normaal € 020858 /kWh, dal € 019212 /kWh.

Mero

Normaal € 0,21251 / dal 0,20252
gas : 0,64136 euro

Let op !. Alles is obv een 3 jarig contract.

Truus103

Ga niet in op de aanbieding van Budget energie bij de mediamarkt. Ze geven aan dat ze goedkoper zijn dan waar je je huidige contract hebt, maar ze zijn zelfs € 140,00 euro duurder en dat alleen op stroom. En dit dan nog voor de komende 2.5 jaar. Dus daar kan een waardebon van € 87,50 niet tegen tippen. Als je hun dan daarna belt dan krijg je het simpele antwoord dat je nog onder het contract uit kunt maar dat ze dan wel de kadobon die je inmiddels bij de mediamarkt hebt ingewisseld terug gaan halen. Dus het zijn gewoon verkooppraatjes en de mediamarkt zal er ook nog wel wat aan verdienen omdat de verkopers je daar ook nog doorsturen.

Anna

kijk uit ze verkopen jaarcontracten zeggen ze maar je zit 3 jaar vast ga je na een jaar weg moet je boete betalen plus de opzegvergoeding die zij aan je vorige leverancier betaald hebben ook terug betalen was totaal in mijn gevel 350 euro budget energie oplichters van de bovenste plank

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond