Deel dit artikel
-

Swapfiets breidt uit naar Londen, Milaan en Parijs

Swapfiets breidt nog dit jaar uit naar Londen, Milaan en Parijs. Tegelijkertijd voegt het Nederlandse bedrijf, dat bekend is van het fietsabonnement met de blauwe voorband, nieuwe elektrische vervoersmiddelen toe aan het abonnementsmodel.

Naast een volledig nieuwe en verbeterde versie van de Power 7 e-Bike, introduceert Swapfiets binnenkort een opvouwbare e-Kick (step) en wordt er getest met een krachtige e-Scooter. Deze elektrische scooter is op dit moment alleen beperkt beschikbaar in Berlijn.

Voor korte afstanden zijn er de elektrische scooters, voor langere afstanden de fiets. En als je nog verder wilt gaan, is een e-brommer een goede manier om te gaan, zegt directeur Marc van Pappelendam tegen het Duitse persbureau dpa.

Swapfiets is actief in 29 Duitse steden. Klanten zijn onder meer Deutsche Bahn en Nextbike. Het Nederlandse bedrijf kan snel uitbreiden. Aangezien de fietsen min of meer eigendom zijn van gebruikers via abonnementen, heeft Swapfiets geen toestemming nodig van gemeenten.

Foto Swapfiets

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond