Deel dit artikel
-

T-Mobile: 150 duizend gebruikers t-zones

Drie maanden na de lancering van t-zones, de mobiele datadienst van T-Mobile, zijn er 150 duizend mensen die er actief gebruik van maken. Nieuwe telefoontoestellen krijgen een knop voor directe toegang tot t-zones.

T-Mobile , dat in Nederland 1,69 miljoen klanten heeft, introduceerde t-zones op 16 juni. Het verwacht dat de groei in de eerste drie maanden zich nog stevig zal voortzetten. Eind dit jaar zullen er volgens T-Mobile 330 duizend actieve gebruikers zijn van t-zones.

Commercieel directeur Niek Jan van Damme van T-Mobile Nederland zegt dat "zestig procent" van de klanten nu beschikt over een toestel dat geschikt is voor t-zones. "Met een aantal nieuwe toestellen met een speciale t-zones toets wordt het gebruik van de diensten nog aantrekkelijker omdat daarmee met één druk op de knop een menu met iconen voor alle diensten binnen handbereik komt."

Het versturen van foto's en korte videoboodschappen via de mobiele telefoon is snel populair geworden, constateert T-Mobile. Ook tijdelijke acties, zoals rond de concerten van de Rolling Stones, zorgden voor interesse in t-zones. Het beschikbare aantal ringtones is inmiddels uitgebreid. Naast de bestaande 20 javagames komen er op korte termijn nog meer games, aldus T-Mobile.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond