Deel dit artikel
-

Terug van weggeweest: Webwinkel Vakdagen

Het zal voor bezoekers en exposanten even wennen zijn in de Jaarbeurs in Utrecht, waar vandaag en morgen de Webwinkel Vakdagen Summer Edition wordt gehouden.

Traditioneel vinden de Vakdagen altijd in januari plaats. In 2020 zat de beurs nog ruim voor de coronapandemie, maar dit jaar moest de winterse editie worden uitgesteld.

De beurs kan zonder coronatest of vaccinatiebewijs worden bezocht. Ook een mondkapje is niet verplicht. Wel houdt de organisatie zich aan de RIVM-richtlijnen.

De beurs hanteert gefaseerde openingstijden zodat de bezoekersstroom zoveel mogelijk uitgesmeerd kan worden. In- en uitgangen zijn gescheiden om bezoekersstromen te verdelen.

Er is een maximum aantal mensen dat op enig moment op de beursvloer aanwezig mag zijn. De gangpaden zijn minimaal 6 meter breed. Bezoekers dienen rechts aan te houden om te voorkomen dat mensen elkaar kruisen.

Lezingenzalen zijn ruim opgezet: de 50 stoelen staan op anderhalve meter van elkaar, er zijn meerdere in- en uitgangen zodat ook daar niemand elkaar kruist. De organisatie verwacht 10.000 bezoekers.

Er zijn 150 exposanten, waaronder Arrow, Active Ants, bpost, CCV Shop, DPD en PostNL.

Het lezingenprogramma belooft 60 uur aan ‘unieke content, trends én inspirerende casestudies’. Tot de sprekers behoren onder meer Kijo Oudshoorn (VidaXL), Bernadette Bijkerk (Nationale Nederlanden), Marit Pleune (fonq), Heidi van Eijk (Reductify) en Lisa van Veelen (PostNL).

De Webwinkel Vakdagen Summer Edition is gratis toegankelijk. De deuren van de Jaarbeurs in Utrecht zijn op woensdag 7 en donderdag 8 juli geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond