Deel dit artikel
-

The Best Social Awards komt met nieuwe categorie voor Twitchers

The Best Social Awards reikt dit jaar voor het eerst een prijs uit aan Twitchers, oftewel gebruikers van het gelijknamige livekanaal. Dit doen ze met de categorie Beste Twitcher, powered by Blue Microphones.

Twitch is vooral bekend als streaming platform onder gamers, maar kent inmiddels een breder publiek door content van en voor muzikanten, make-up artists en andere creatievelingen. Gamers hebben hun eigen categorie, namelijk Beste Gamer, powered by Logitech G.

Zeker tijdens corona is het social media platform steeds relevanter geworden en zijn meer mensen unieke livestreams gaan uitzenden op Twitch. Zo heeft Twitch.tv ondertussen meer dan 1,5 miljoen unieke Nederlandse gebruikers, waarvan meer dan 250.000 het platform dagelijks gebruiken. Er wordt maandelijks zelfs voor meer dan 12 miljoen uur aan content bekeken in Nederland.

Tot en met 26 maart kunnen mensen een suggestie insturen voor alle categorieën waaronder Beste Twitcher en Beste Gamer. De nominaties worden bekendgemaakt op 29 april en op 2 juni zullen de winnaars uitgereikt worden via een livestream.

Ook kunnen bedrijven nog tot en met 26 maart hun werk inzenden voor de business categorieën van The Best Social Awards. Hieronder vallen categorieën zoals Beste Livestream, Beste Merk op YouTube en Beste Internationale Campagne.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond