Deel dit artikel
-

The Edge Initiative overgenomen door Candid Group

Candid Group, dat begin dit jaar nog het Rotterdamse Stroom Mediacommunicatie inlijfde, heeft alweer een aankoop gedaan: ook The Edge Initiative, gespecialiseerd in de geautomatiseerde verkoop van advertenties, wordt onderdeel van de groep.

Onder Candid Group in Amsterdam vallen de labels Head to Head, BBK Media, Het mediakantoor, Vostradamus, Vlam, Lavinci en het marketingnieuwsplatform frank.news.

The Edge Initiative uit Groningen bestaat al een jaar of zes jaar en specialiseert zich in onder meer automated trading en RTB. Het helpt bedrijven bij hun aansluiting op AppNexus, een van de grootste advertentie intermediairs.

Erik Geurts, oprichter van The Edge Initiative, vindt Candid een prima match. Gérard Ghazarian, CEO van de Candid Group, ziet vooral schaalvoordelen vergelijkbaar met de grote internationale mediabureaus.

Erik Geurts blijft ook na de overname actief betrokken bij The Edge Initiative. ‘Inkomsten-optimalisatie bij media-exploitanten is een ongoing story. Ook voor adverteerders en bureaus is RTB en programmatic een voortdurend veranderende omgeving. Door toe te treden tot de Candid Group, kunnen we nog meer betekenen voor onze huidige en toekomstige klanten.’

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond