Deel dit artikel
-

The Student Hotel introduceert app als ‘levensmaatje’

The Student Hotel (TSH) heeft een nieuwe app gelanceerd waarmee het naar eigen zeggen de gastbeleving naar een nieuw niveau tilt. Naast de basics die je van een hotel verwacht, moet de app ook een rol gaan spelen in het leven van de gebruiker, conform de missie van TSH: het vormen van een connected community. Die moet binnen vijf jaar uit 1 miljoen mensen bestaan.

TSHLIFE maakt het niet alleen mogelijk om te checken of er nog wasmachines beschikbaar zijn, extra housekeeping aan te vragen, of de hotelrekening te managen. De app kan ook worden gebruikt om de hotelkamer of shared bicycle te openen, aanbevelingen voor evenementen van mensen met dezelfde interesses te bekijken, kamers voor een semester of summer school te boeken of zelfs om een baan te vinden.

Charlie MacGregor (CEO The Student Hotel): “De meeste hotel-apps worden niet meer gebruikt nadat een gast heeft uitgecheckt, TSHLIFE is een persoonlijk co-living en co-working maatje. Het verbindt al zijn gebruikers voor altijd met al onze locaties. Om ze te inspireren, te helpen of om mensen met dezelfde interesses met elkaar in contact te brengen.”
TSHLIFE wordt in september 2018 officieel gelanceerd is beschikbaar voor iOS en Android. De app is aanvankelijk alleen toegankelijk voor de TSH-community, die uit 4.000 studenten bestaat, vervolgens ook voor een groep van 70.000 alumni en uiteindelijk ook voor de co-living en co-working locaties en hotelgasten.

TSHLIFE is gratis te downloaden via de App Store en Google Play.

The Student Hotel is deels een residentie voor studenten en deels een hotel voor kortere verblijven. Amsterdam had de primeur en inmiddels is TSH ook gevestigd in Rotterdam, Den Haag, Parijs, Barcelona, Groningen en Eindhoven. TSH Dresden gaat open in 2018. Bologna, Madrid, Berlijn en Delft openen in 2019. Florence Belfiore, Parijs, Porto, Rome en Wenen openen in 2020. Carcavelos Lissabon, Toulouse, Florence Manifattura Tabacchi en Barcelona gaan open in 2021. TSH is van plan om in de komende vijf jaar 65 locaties operationeel, in aanbouw of gepland te hebben in Europese steden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond