Deel dit artikel
-

Tien internationale startups bepalen koers voor toekomst smart cities

Startupbootcamp Smart City & IoT heeft de aftrap gegeven voor het programma van 2018 met vijftien internationale startups uit Israël, Polen, Nederland, Italië, Finland, Spanje, Bulgarije, Verenigd Koninkrijk, Kroatië en Duitsland.

Tijdens een vier maanden durend selectieproces werden uit meer dan 440 internationale aanmeldingen de winnende bedrijven gekozen. Zo kregen de startups de kans om hun oplossingen te presenteren die zullen bijdragen aan efficiëntie, duurzaamheid en veiligheid van de steden.

De startups hebben een strenge beoordelingsronde doorlopen in aanwezigheid van meer dan vijftig mentoren en partners van Startupbootcamp. Ze krijgen de mogelijkheid om op het juiste niveau contacten te leggen met beslissers uit het bedrijfsleven en met onze business partners.

Het programma begint op 2 juli en eindigt op 18 oktober 2018 met de Demo Day in aanwezigheid van meer dan 100 influencers, mentoren, partners en investeerders.

Behalve kantoorruimte in Amsterdam, 15.000 euro startkapitaal en ondersteuning van Startupbootcamp-partners zoals Vodafone, Schiphol, PwC, Unica, Sandd, Amazon en Cisco, hebben de bedrijven toegang tot een internationaal netwerk van particuliere investeerders en verstrekkers van risicokapitaal voor mogelijke verdere investeringen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond