Deel dit artikel
-

Top-5 Opleiding & Training

Opleiding & Training

Winnaar: Schouten & Nelissen

  1. Schouten & Nelissen
  2. Lectric Opleidingen
  3. GITP
  4. Competence Factory
  5. TiasNimbas Business School

Nicole Eggermont, algemeen directeur Schouten & Nelissen:

Ook in de branche van opleiding en training vragen opdrachtgevers steeds vaker om meetbaar resultaat. "Als een bedrijf een vraagstuk heeft omdat bijvoorbeeld de klantgerichtheid onder druk staat, maken wij in het trainingsplan inzichtelijk hoe een training aan een verandering bijdraagt", vertelt Nicole Eggermont. "We maken het effect van een training dus ook meetbaar."

De crisis is nog voelbaar in de opleidingenbranche. "Er is nog enige terughoudendheid", zegt Eggermont. "Maar de schaarste aan competente medewerkers is alweer aan het toenemen."

Een tweede trend die Eggermont in de branche ziet is dat internettoepassingen een plek krijgen. "Wij zijn gespecialiseerd in gedrags- en organisatieontwikkeling. Dat doen we steeds meer met de inzet van allerlei internettoepassingen." Het daadwerkelijke leren, het testen van nieuw gedrag vindt natuurlijk plaats op de werkvloer, legt Eggermont uit. Ondersteuning daarbij wordt geleverd in de vorm van een ‘e-coach’, geïntegreerd in een leerplatform "dat verder gaat dan elkaar mailtjes sturen".

"Voorheen zag men ict vooral als een noodzakelijk kwaad. Bij ons lag het accent op logistieke en administratieve ondersteuning. Maar het verschuift nu steeds meer naar een plek in de dienstverlening zelf."

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond