Deel dit artikel
-

Topman KPN Mobile Nederland onverwacht opgestapt

Cees van de Heijkant, de topman van KPN Mobiel Nederland, stapt per 1 september op. Zijn functie wordt vanaf dat moment waargenomen door Guy Demuynck, de baas van de hele mobiele divisie van KPN. Of dat tijdelijk is, is nog niet duidelijk, aldus een woordvoerder.

Het opstappen van Van den Heijkant komt als een verrassing. Van den Heijkant legt zowel zijn functie als algemeen directeur van KPN Mobiel Nederland neer als lid van de raad van bestuur van KPN Mobile.

Van den Heijkant bekleedde de functies sinds 1 januari 2002. In 2000 en 2001 gaf Van den Heijkant nog leiding aan de divisie telecommerce van KPN.

KPN zegt het vertrek van Van den Heijkant te betreuren en zegt in hem een bekwame bestuurder te verliezen. De reden dat Van den Heijkant opstapt is volgens een woordvoerder dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. Van een verschil van inzicht over het te voeren beleid zou geen sprake zijn.  Van den Heijkant zelf was niet beschikbaar voor commentaar. 

Deel dit bericht

4 Reacties

Michiel

De doorstroom gaat wel erg hard daar bij kpn aan de top.

Marian

Heeft iemand een idee waarom?

eRIK

Omdat een beetje speculeren altijd leuk is, wil ik hierbij een voorzet geven. KPN mobile is momenteel druk bezig om marktaandeel terug te kopen (zij geven enkele honderden euro's aan elke nieuwe abonnee). Dit kost natuurlijk enorm veel geld en toch zakt KPN mobile nu onder de kritieke grens van 25% marktaandeel. Hierbij komt kijken dat de vaste telefonie belminuten ook afnemen en de gebelde mobiele minuten niet of nauweljiks toenemen.

Ramona

Het tij voor KPN keert. Het duurt nog even, maar daarna heeft KPN haar langste tijd gehad. De afbrokkeling is in de lucht. De genadeslag zal nog wel even op zich laten wachten.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond