Deel dit artikel
-

Topondernemers helpen de meest veelbelovende scale-ups van Nederland

Ondernemers Pieter van der Does (Adyen), Ali Niknam (bunq), Steven Schuurman (Elastic), Chris Hall (Bynder), Michiel Muller (Picnic) en Gillian Tans (Booking.com) gaan veelbelovende scale-ups begeleiden in het kader van het programma Techleap.nl Rise.

De eerste editie is deze week gelanceerd. Scale-ups die meedoen zijn: Easee, Floryn, LTO Network, Mapiq, Nico.Lab, Online Payment Platform, Polarsteps, Quicargo, Starred en Wizenoze.

Als onderdeel van het programma worden techondernemers in groepen van tien tot vijftien deelnemers aangespoord om ook van elkaar te leren over de uitdagingen van het opschalen van een bedrijf. Ook worden de ondernemers als onderdeel van het programma (inter-)nationaal op de kaart gezet bij bedrijven, investeerders en media. Ieder kwartaal zal Techleap.nl Rise met een nieuwe groep ondernemers starten.

In 2023 wil Techleap.nl Rise 250 veelbelovende scale-ups hebben ondersteund. De inzichten uit het programma worden ook gedeeld om het tech-ecosysteem in Nederland verder te verbeteren en knelpunten en oplossingen te definiëren voor de groei-uitdagingen van scale-ups.

Scale ups moeten al zo’n 10 miljoen euro hebben opgehaald. een jaarlijkse omzet genereren van meer dan 1 miljoen euro; meer dan 10 FTE in dienst hebben en minimaal 50 procent groei op jaarbasis realiseren.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond