Deel dit artikel
-

Totaljobs komt met gesponsorde vacatures

Totaljobs biedt sinds gisteren ook gesponsorde vacatures. De vacaturesite denkt daarmee haar adverteerders de mogelijkheid te geven om vacatures beter onder de aandacht te brengen van werkzoekenden. Totaljobs zegt de eerste algemene vacaturesite in Nederland te zijn die de dienst aanbiedt.

’Gesponsorde jobs’ van Reed Elsevier-onderdeel Totaljobs biedt recruiters een nieuwe manier om de zichtbaarheid van hun advertenties te vergroten, door hen de mogelijkheid te geven voor de functie relevante zoektermen (zoals bijvoorbeeld secretaresse) of sector (zoals bijvoorbeeld ’overheid’) te sponsoren.

Wanneer  werkzoekenden op totaljobs.nl een zoekopdracht geven en de resultatenpagina bekijken,  wordt naast de standaard lijst een extra lijst met gesponsorde vacatures zichtbaar. Deze lay-out is vergelijkbaar met die van algemene zoekmachines op internet.

De nieuwe service biedt werkzoekenden relevante en gerichte advertenties, in aanvulling op de standaard resultaten. De voordelen voor adverteerders zijn volgens Totaljobs onder andere een betere zichtbaarheid, meer kansen voor moeilijk vervulbare vacatures en moeten ook leiden tot meer reacties op advertenties.

Volgens Remco Hoogendoorn, accountmanager bij Totaljobs, gaat een losse plaatsing (een enkele vacature die geplaatst wordt op de site) 99 euro kosten. Wie als adverteerder echter gebonneerd is op Totaljobs is een stuk voordeliger uit. 

Deel dit bericht

1 Reacties

G de Vries

Ik ben van mening dat het veel belangrijker is om op PLAATS de vacatures te rangschikken. De bezoeker wil toch gewoon een job bij hem in de buurt, daarom denk ik dat sites zoals http://www.uitzendbureau.nl het veel makkelijker maakt voor de werkzoekenden.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond