Deel dit artikel
-

Touch Bar in externe toetsenbord Apple?

De Touch Bar die we kennen van de nieuwste MacBook Pro zou er ook wel eens kunnen komen voor de iMac. Een net ontdekt octrooi van Apple wijst op de komst van een nieuw Magic Keyboard. Ook Bloomberg meende daarover al geruchten te hebben opgevangen.

Nieuwe iMacs staan er dit jaar echt aan te komen, zo beloofde Apple-topman Phil Schiller deze week aan de vakpers. Hij doelde met name op iMacs voor professionals, al werden daarover geen nadere details verschaft.

Ook wordt gewerkt aan een nieuwe Mac Pro voor 2018. Daarbij gaat het om een heel nieuw modulair ontwerp, waarbij onderdelen makkelijk vervangen kunnen worden. Het bestaande model uit 2013 is inmiddels opgewaardeerd. In plaats van vier Xeon CPU-kernen zullen er voortaan zes kernen in zitten. Ook wordt de dual AMD G300 GPU vervangen door een dual G500 GPU.

Apple overweegt zelfs weer eigen displays te gaan maken, zelfs nu de Thunderbolt-modellen zijn uitgefaseerd. De verkoop van vervangende 5K-schermen van LG verliep onlangs niet naar wens. Vanwege gebreken moest het scherm tijdelijk uit de roulatie worden genomen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond