Deel dit artikel
-

TradeDoubler breidt uit

TradeDoubler Nederland breidt zijn team uit om het werk van andere buitenlandse kantoren over te nemen.

Klanten van TradeDoubler uit Ierland, Oostenrijk en België worden binnenkort niet meer vanuit hun eigen land bediend. Het bedrijf reorganiseert.

“We maken een aantal centrale teams zodat we ons beter kunnen richten op internationale en grote lokale klanten”, aldus directeur Joost Hagesteijn. Adverteerder Dell wordt, bijvoorbeeld, voor alle landen vanuit Nederland bediend.

“Zie het zo dat we het aantal contactpersonen voor adverteerders en uitgevers uitbreiden. Hoeveel dat er exact zijn, weet ik nog niet. Ik schat dat ons personeelsbestand met zo’n twintig procent zal groeien.”

Deel dit bericht

3 Reacties

Steffen

De wereld van online adverteren en affiliate is zichtbaar aan het groeien de laatste jaren. Er valt veel geld te verdienen op het internet anno 2012.

Mediatrut

Typische TradeDoubler propaganda! Er worden in Belgie en Ierland mensen uitgesmeten. Dit is weer gewoon de zoveelste herstructurering. Plus het Dell account wordt niet vanuit NL gemanaged. @redactie wel je feiten checken voordat je deze propaganda plaatst 🙂 http://finance.yahoo.com/news/tradedoubler-ab-tradedoubler-takes-measures-084202342.html

Kai

Dit bericht laat wederom zien dat internet marketing in alle mogelijk vormen steeds belangrijker wordt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond