Deel dit artikel
-

Traffic4u officieel specialist in Google Analytics

Traffic4u, specialist in zoekmachinemarketing, heeft als een van de weinige Nederlandse bedrijven een Analytics-accreditatie van Google gehad. Het mag zich geaccrediteerd consultant noemen.

"De accreditatie geldt voor het hele bedrijf, dus ook de vestiging in Spanje", licht directeur Gert-Jan Munneke toe. "Hiermee hebben we feitelijk directer toegang tot de kennis en Analytics-specialisten van Google en besloten, gespecialiseerde discussiefora en trainingen."

Traffic4u richtte een nieuwe divisie op binnen het bedrijf die zich louter toelegt op web analytics. Omdat veel klanten van het bedrijf Googles analytics-systeem gebruiken, centreert de dienstverlening van Traffic4u zich primair daar om. Munneke zegt dat er concrete plannen zijn om de dienstverlening uit te breiden met kennis over pakketten als Omniture en Nedstat.

"Het team Google Analytics-specialisten bestaat nu uit zo’n 6 man. Dat is veel te weinig. Als we de mensen kunnen vinden, zal dat over een jaar gegroeid zijn tot 10 à 15 man."

In Nederland zijn twee andere bedrijven met een Analytics Consultant-accreditatie: Netprofiler en Dupaco-distributie.

Bron foto: cambodia4kidsorg (CC)

Deel dit bericht

6 Reacties

M Roelofs

Heren, van harte. Verdiend ook. Zal hard aan gewerkt zijn. Hoop jullie snel weer tegen te kunnen komen.  @erwin: wat is in godesnaam de grap achter die foto?

Erwin Boogert - Emerce

De meneer op de foto heeft zichtbaar advies nodig. Maar dat komt kennelijk niet goed over. Tja, vind eens een passende foto bij iets abstracts als Analytics? In het kader van co-creation, user generated web 2.0-content: iemand een fototip?

Jeroen Mirck

Leuk Spaans Analytics-plaatje (helaas geen CC): http://www.flickr.com/photos/chavalin/2489698482/

Simon Welvaardt

Als je er geen plaatje bij kunt vinden is het artikel misschien ook wel te abstract.

Erik van der Veen

Soms, heel soms zeggen duizend woorden meer dan ��n beeld 😉

Erwin Boogert - Emerce

@Erik van der Veen: haha, humor 🙂

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond