Deel dit artikel
-

T-Systems partnert met Akamai voor zakelijke IP-VPN-diensten

Het Duitse T-Systems heeft een samenwerkingsovereenkomst met Akamai getekend, de leverancier van content delivery networks (CDN), om zijn IP-VPN-diensten voor grootzakelijke klanten uit te breiden en te verbeteren.

Binnen de IP-VPN-portfolio van T-Systems worden de Akamai Cloud Networking Internet Optimization mogelijkheden gebruikt om de prestaties van Internet IP-VPN-verkeer van klanten te verbeteren. De Akamai-technologie kiest de beste routes over het internet voor het dataverkeer.

T-Systems mikt op grootzakelijke klanten met veel vestigingen die geen toegang hebben tot aansluitingen via hoogwaardige digitale netwerken voor voice en data (MPLS, Multiprotocol Label Switching).

Deutsche Telekom heeft eerder dit jaar zijn zakelijke telecomdiensten al in een aparte business unit ondergebracht. Het partnerschap met Akamai is onderdeel van deze strategie.

De nieuwe dienst is vanaf begin 2016 beschikbaar. Klanten met bestaande IP-VPN-contracten kunnen de nieuwe dienst als aanvulling op hun huidige contract krijgen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond