Deel dit artikel
-

Twitpic verkoopt foto’s gebruikers aan nieuwsdienst WENN

Twitpic, een van de grootste fotodiensten voor Twitter, heeft een deal gesloten met WENN. Deze Britse nieuwsdienst mag de foto’s van Twitpic-gebruikers overnemen. (meer…)

Deel dit bericht

7 Reacties

berry

Jannemiek - Emerce

@berry, die link staat inderdaad al in het artikel.

Jeroen Mirck

Kleine lettertjes of niet, ik blijf het curieus vinden dat Twitpic-gebruikers wel gewoon hun copyrights houden, maar dat een ander bedrijf (dus niet Twitpic zelf) ondertussen rekeningen mag sturen en zelfs andere websites aanklagen die jouw foto’s gebruiken. Dan vind ik de gedachtegang van Mobypicture veel meer des internets. Gelukkig dat ik daar mijn foto’s plaats en niet (op een enkel experimentje vroeger na) bij Twitpic. Wat zou Lance Armstrong hiervan vinden?

Peter Sjoerdsma

Met zn allen naar Mobypicture dus. T is n bloody shame dat je foto’s door een ander verpatst kunnen worden zonder dat je er zelf een cent van ziet. Is ook reden waarom veel celebs een eigen fotodienst hebben (WhoSay), nadat bijv een Plixie ook aan WENN fotorechten verkocht.

Chris de Waard

Waarmee retweeten ook niet meer mag. Dat is immers ook ‘ongeautoriseerde verspreiding’

Lennert

Lees hier hoe je al je foto’s van TwitPic kan downloaden: http://blog.websights.be/hoe-al-je-fotos-van-twitpic-downloaden/

Remco

Zelfs al staat het in de kleine letters! Ik snap niet dat men dit toelaat! Wij mogen geen muziek downloaden, dus zij onze foto’s gebruiken!!!!Klaar.

Nu maakt het me niet al te veel uit, foto’s waarmee ik denk geld te kunnen verdienen krijgt niemand. En zolang de twitternaam wordt weergeven mogen ze het wel gebruiken.

Maar toch! Wij mogen niks, dan grote bedrijven ook niet.

Sowieso, alle twitpic foto’s die ik maak zijn K en vooral vanaf me mobiel gemaakt, zijn dus sowieso geen cent waard. Alle goede foto’s staan op andere sites en op me pc.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond