Deel dit artikel
-

UberEATS van start in Rotterdam

UberEATS is nu ook beschikbaar in Rotterdam, ten noorden van de Maas, via honderd aangesloten restaurants. Fietskoeriers gaan tussen 11:00 en 23:00 maaltijden bezorgen binnen een half uur na bestelling.

Bestellingen lopen niet via de taxi-app maar via de aparte app UberEATS. Rotterdammers kiezen van welk restaurant ze willen eten, geven de order door en zien sneller razendsnel hun warme maaltijd op de stoep verschijnen. Voor orders van boven de twintig euro worden geen bezorgkosten gerekend.

Tot de aangesloten restaurants behoren onder meer Alan & Pim’s, District A, Hans Worst, Rottiedam, Vinoos en meerdere sushirestaurants.

UberEATS hanteert geen minimum bestelbedrag. Baas van UberEATS Nederland Marco Knitel zegt in een persericht: “Wij positioneren ons als een dienst die je een of meerdere keren per dag moet kunnen gebruiken. We richten de app daarom zo in dat we de restaurants tonen die voor jou op dat moment het meest relevant zijn. We doen dat op basis van jouw bestelgeschiedenis en dat van vergelijkbare gebruikers. Daarnaast rekenen we geen minimum bestelbedrag.”

Foto: Alper (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond