Deel dit artikel
-

Uitgever Ronald Egas naar Werkspot

Ronald Egas, uitgever van Tweakers en Computable, wordt op 1 september de CEO van Werkspot, een site voor klusopdrachten.

Egas noemt de nieuwe uitdaging ‘een aanbod dat ik niet kan weigeren’. Volgens hem is Werkspot waar Tweakers vijf jaar terug stond: met afstand marktleider en serieus groeipotentieel. Egas gaat niet alleen, Jaap Stricker wordt product director bij Werkspot.

Voor Tweakers en Computable wordt Daniel Kegel aangetrokken. Die heeft de afgelopen vijf jaar samen met Egas de strategie van Tweakers bepaald. Naast content wordt hij per 1 september ook verantwoordelijk voor sales, marketing, product en technologie.

Egas vertrekt op het moment dat VNU Media forse ontslagen aankondigt, met name voor de de recruitmentactiviteiten. Deze week werd werd bekend dat Intermediair gaat verdwijnen. De voltallige redactie van het weekblad heeft dan ook te horen gekregen dat er per eind oktober – wanneer het laatste nummer verschijnt – geen gebruik meer van hun diensten zal worden gemaakt.

Hoofdredacteur Kees Versluis zegt tegen VillaMedia dat de mogelijkheid Intermediair een digitale doorstart te geven als een echt journalistiek weekblad niet is onderzocht.

Deel dit bericht

4 Reacties

Ronald Egas

Voor de volledigheid: er zijn geen ontslagen bij Tweakers en Computable. Daar stijgt de omzet juist.

M. Roelofs

Hi Ronald – van harte.
Werkspot is een prachtig bedrijf.

Quintin

Mooie uitdaging en veel potentieel. Past je goed!

Wouter

Zit er nog groei in deze markt?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond