Deel dit artikel
-

Uitstel dreigt voor langverwachte Nokia 9.3

HMD stelt de langverwachte Nokia 9.3, een high-end camera smartphone, uit tot volgend jaar. Volgens NokiaPowerUser wordt de smartphone nu in het eerste halfjaar gelanceerd.

Het gaat om de opvolger van de Nokia 9 Pureview uit 2018, een toestel met niet minder dan 12-megapixelsensors aan de achterkant.

Dit keer zou er een 108-megapixelsensor en 64-megapixelsensor aan de achterkant zitten als primaire camera en camera met telelens, naast een camera met ultragroothoeklens en een zogenoemde macrocamera.

De telefoon zou draaien op een Qualcomm Snapdragon 865, zou 5G aan boord hebben en beschikken over een oledscherm met een verversingssnelheid van 120Hz.

De reden voor het uitstel is niet duidelijk, maar algemeen werd verwacht dat de smartphone zou worden gepresenteerd samen met Nokia 7.3 5G en Nokia 6.3. Ook die zijn nog altijd niet verschenen. De vorige versies van deze midrange toestellen kwamen een jaar geleden uit en waren in september 2019 al te zien op de IFA.

Het is niet waarschijnlijk dat deze toestellen nog voor kerst worden uitgebracht. Mogelijk wil HMD de toestellen op een rustiger moment lanceren. In de laatste maanden is een record aantal smartphones uitgebracht.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond