Deel dit artikel
-

ULURU|Beagle failliet verklaard

Het faillissement van een zusterbedrijf van ULURU|Beagle heeft het adviesbureau onverwacht meegetrokken. Directeur Mick Walvisch heeft vanochtend bij de rechtbank het bankroet van zijn eigen bedrijf aangevraagd.

Dat bevestigt Walvisch tegenover deze uitgave. “Er komt een einde aan een ecosysteem dat we zesenhalf jaar geleden hebben opgericht. Vrijdag komen we met alle mensen samen voor de sluiting. Er komt geen doorstart. Ik wil geen kopie maken van wat was maar authentiek blijven.”

Vorig jaar had ULURU|Beagle al te kampen met tegenvallende resultaten als gevolg van de economische tegenwind. “Daar hebben we afgelopen jaar op ingegrepen door de organisatie strakker aan te sturen en te revitaliseren met een nieuw logo, website en een volledige focus van het Management Team op acquisitie. Dat resulteerde in een verbetering van de omzet en een kleine winst in het eerste kwartaal van 2012.”

De nauwe relatie met een financieel geplaag zusterbedrijf betekent alsnog het einde van de onderneming die vanuit Amsterdam klanten adviseerde op strategische organisatie- en innovatievraagstukken.

“Ik ben overweldigd door de positieve support die ik uit ons netwerk krijg.”

ULURU is in 2006 opgericht door Mick Walvisch. In 2009 werd het bureau Beagle overgenomen.

Deel dit bericht

2 Reacties

Geerten

Heel jammer en zonde. Mick, succes bij wat het ook is dat je gaat doen.

Wim Swinkels

Zonde van deze fantastische tool! Sterkte met het verlies.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond