Deel dit artikel
-

Vervolgproef iDEAL QR op Outdoor Brabant

Tijdens paardensportevenement WK Vierspannen Paarden wordt begin september een vervolgproef gehouden met iDEAL QR-betalen.

Van 31 augustus tot 4 september wordt op Outdoor Brabant in Breda een nieuwe functie van de iDEAL-app beproefd. Betaalvereniging Nederland werkt hierin samen met ticketprovider TicketFlow en de CM Groep.

Deze fase van de proef staat in het teken van het testen van gebruikstoepassingen van iDEAL QR en zicht krijgen op ervaringen van gebruikers.

CM legt in een persbericht uit: “Betalen met iDEAL QR is eenvoudig. Met de gratis iDEAL-app op de smartphone wordt de QR-code direct van een beeldscherm, poster of advertentie gescand. Daarna betaalt men veilig, snel en gemakkelijk via de mobiele app van de eigen bank.”

Verscheidene verkooppunten op het evenementterrein zijn opgericht om de QR-betalingen te kunnen accepteren.

Betaalvereniging Nederland denkt dat deze ‘offline versie’ van iDEAL vanwege het gemak kan aanslaan.

Foto: Dave Heuts (cc)

Deel dit bericht

3 Reacties

Sebas

Waarom een apparte iDEAL app, wil dit gewoon via mijn bank app doen

Jessica

“Betaalvereniging Nederland denkt dat deze ‘offline versie’ van iDEAL vanwege het gemak kan aanslaan.”

Wat een bevinding… Met mijn Bunq rekening kan ik dit al een aantal maanden en heeft dus al aangetoond hoe makkelijk dit is. Laat ze dit nou maar gewoon toegankelijk maken voor alle andere banken

Carian EasyTouchPos

De Carian EasyTouchPos drukt op de rekening van de tafel de QR-code af. Klant scant deze code met de app voegt eventueel de fooi toe, drukt op betalen. Binnen 2 seconden weet de EasyTouchPos de status van de betaling. Samen met CM deze innovatieve in onze oplossing geïntegreerd.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond