Deel dit artikel
-

Een ‘VGA kabel’ voor je iPhone

Geinig is het zeker, deze Lightning-beschermers die er in sommige gevallen uitzien alsof je een dikke VGA-kabel hebt aangesloten op je iPhone.

De Lightning connector wordt vaak gezien als het zwakste onderdeel van de iPhone, omdat het aansluitstukje nogal eens wordt stukgetrokken.

Om die reden levert fabrikant Elecom vier typen kabelbeschermers, die doen denken aan een VGA-kabel, een AV-kabel en een plug. Je schuift de beschermer over de kabel heen. Vooral de driedelige AV kabel zal voor de nodige verwarring zorgen.

Er gaan trouwens al enige tijd geruchten dat Apple de Lighting connector gaat afschaffen ten faveure van USB-C. Of dat dit jaar al gebeurt is de vraag. Wel zijn er afbeeldingen opgedoken van een USB-C snellader die Apple bij zijn iPhones gaat meeleveren.

Deel dit bericht

1 Reactie

KoalaBear

Dat dachten we vorig jaar ook, dat ze USB-C gingen doen. Dit jaat lijkt het weer het geval, maar tot nu toe lijken ze alleen aan de oplader kant USB-C te doen. Stiekem hoop ik dat ze ipv extra extra extra geld door allerlei accessoires toch een keer voor standaarden kiezen en dit dan weer een teken geeft aan alle laptopfabrikanten om ALLES USB-C te gaan maken.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond