Deel dit artikel
-

Video: Daniël Ropers over de verkoop van Bol.com

Bol.com is weer terug in Nederlandse handen nu het bedrijf is overgenomen door Cyrte Investments. Directeur Daniël Ropers licht de verkoop toe.

 

 

Lees ook: ‘Investeerder Cyrte koopt Bol.com

Deel dit bericht

3 Reacties

sjoerd

Wellicht eerst een cursus, hoe houd ik een camera recht? Die gevolgd kan worden na de cursus, hoe neem ik een interview af…. "oh deze vraag was ik vergeten ' ' hmm ja goed ' Iets meer doorvragen zou aardig zijn, meer ingaan op strategie van Bol, denk aan juist de combi met Endemol..  Leuk om een interview te plaatsen, wellicht wel een idee om dat te laten doen door iemand die een camera kan vasthouden en een interview kan afnemen.. 

Erwin Boogert - Emerce

@Sjoerd: hehehe, eindelijk iemand die gewoon kritiek geeft onder zijn eigen naam. Thx.  Even een uitleg: uit een voorgesprek bleek al dat doorvragen naar strategische zaken niets opleverde, zie de eindopmerking. En ja, dat de camera wiebelde is niet goed. Ik werk met een Flip Mino HD, had een kladblok in mijn hand en probeerde Ropers aan te kijken. Slotsom: doe geen drie dingen tegelijk, want dat gaat niet.  Als investeerder of voormalig investeerder aan jou de vraag: welke vragen wil je dat we een volgende keer beantwoord krijgen?

Sjoerd

@ Erwin, aldoende leert men… Ik zou o.a. een reactie van cyrte erbij geplaatst hebben, of voor het interview met hen spreken, zodat je opmerkingen over de overname en strategie aan Ropers zou kunnen voorleggen. In specifieke bol.com situatie is het interessant om te bekijken of zij nu meer interactie en integratie zullen krijgen met andere cyrte investeringen, dus komt bol.com nu als sponsor van een van de endemol programma's. Gaat er een vergaande samenwerking komen met speurders. etc etc Als investeerder vind ik de vraag, roi belangrijk, verwachte en beargumenteerd groei model, nationale/nternationale visie.. wel/geen aanvulling op portfolio van investeringen, zelfstandig verder gaan na overname of beinvloeding van het management etc etc.. Succes! Sjoerd 

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond