Deel dit artikel
-

Vinden.nl hoofdsponsor Go Ahead Eagles

De Nederlandse zoekmachine Vinden.nl wordt komend seizoen de hoofdsponsor van voetbalclub Go Ahead Eagles.

De nummer twee zoekmachine in Nederland wil zijn naamsbekendheid en waar mogelijk wat zoekpubliek van Google afpakken. Directeur en oprichter Jan-Willem Tusveld sloot in Deventer zojuist een persconferentie af bij Go Ahead Eagels waar hij het sponsorschap bekendmaakte.

De spelers zullen vanaf nu, onder leiding van trainier Foeke Booy, de naam van Vinden.nl op de borst dragen. Go Ahead Eagels promoveerde afgelopen seizoen naar de Eredivisie.

Over de hoogte van het sponsorbedrag zijn geen uitspraken gedaan.

Vinden.nl uit Nijverdal is naast een algemene zoekmachine ook een portaal met trekken van Startpagina.nl. Het toont over verschillende rubrieken links naar de bekendste bedrijven en dienstverleners. Met partners worden ook specialistische portals geëxploiteerd voor het zoeken naar kleding, auto’s en huizen. De site heeft maandelijks vier miljoen gebruikers en is na Google naar eigen zeggen de grootste van Nederland.

Tusveld begon Vinden.nl op achttienjarige leeftijd in 1998 als metazoekmachine. Hij verkocht de dienst ooit aan Reggeborgh en kocht hem later weer terug. Vanuit zijn InnoHolding is hij sinds 2011 met TMG ook deels eigenaar van Autowereld.nl, nadat hij eerder dat jaar zijn zoekmachines Huizenzoeker.nl en Gaspedaal.nl had verkocht aan TMG.

De ondernemer was eerder vanmiddag niet in de gelegenheid Emerce telefonisch te woord te staan, omdat hij op het punt stond zich te presenteren aan de voetbalwereld.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond