Deel dit artikel
-

Voetbal International en Dag en Nacht Media gaan samenwerken

Voetbal International en Dag en Nacht Media gaan per direct een commercieel en strategisch partnerschap aan. Samen gaan ze het aanbod en de exploitatie van kwalitatieve Nederlandse voetbalpodcasts verder uitbouwen.

VI geeft op dit moment vier succesvolle podcasts uit. Drie daarvan richten zich op de grootste Nederlandse voetbalclubs. De Pak Schaal Podcast wordt gemaakt door VI-hoofdredacteur Freek Jansen en Dag en Nacht hoofdredacteur (en Ajax-supporter) Arco Gnocchi.

In De Dick Voormekaarshow praten bestsellerauteur Michel van Egmond en clubwatcher Martijn Krabbendam wekelijks over Feyenoord. Voor PSV’ers is er de Skiete Willy Podcast, met ex-profvoetballer Björn van der Doelen en journalist Marco Timmer. Daarnaast duikt VI met de podcast Scorebordjournalistiek de diepte van het voetbal in, met onder andere VI hoofdredacteur Pieter Zwart.

Met deze stap worden alle podcasts van VI onderdeel van Dag en Nacht Media, het grootste Nederlandse advertentienetwerk voor podcasts met bekende titels als Man man man, de podcast, Jong Beleggen de podcast en De Rode Lantaarn. Dag en Nacht wordt hiermee verantwoordelijk voor de exploitatie van de VI-podcasts.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond