Deel dit artikel
-

Weer supermarktdeal voor Just Eat, meer volgen

Just Eat, onderdeel van Thuisbezorgd-concern, heeft in Engeland zijn tweede logistieke deal in korte tijd gesloten met een supermarkt. CEO Jitse Groen jaagt internationaal op meer samenwerkingen.

De fietsbezorgers van Just Eat sturen niet enkel meer naar restaurants, en Asda-supermarkten, maar binnenkort ook naar One Stop-winkels.

Veertig zaken van One Stop verspreid over Engeland worden tevens een ‘magazijn’ voor gebruikers van de Just Eat-app. Zij krijgen keuze uit vijfhonderd hoogcourante items uit de supermarkt. Vergeleken met de Gorillas-achtigen is niet dat niet veel. Zij bieden rond de 2.000 à 2.500 producten.

De overeenkomst met One Stop is er een van waarschijnlijk velen die nog zullen volgen. Just Eat Takeaway heeft een speciaal team ingericht dat zich louter richt op distributiedeals met supermarkten, online retailers, warenhuizen, bakkers en andere specialisten.

Just Eat Takeaway heeft naar eigen zeggen samenwerkingen met tienduizend winkels die geen restaurant zijn voor bezorging van online orders. Spar, Shell en 7-Eleven zijn drie voorbeelden daarvan.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond