Derp

Werkspot publiceert iPhone-app

Opdrachtgevers hoeven niet eens meer naar hun computer om een klus aan te besteden op Werkspot.nl. Het bedrijf publiceert een iPhone-app.

De app is gratis te downloaden voor wie een klus wil aanbieden op het digitale prikbord Werkspot.nl. Gebruikers ervan kunnen een omschrijving geven en volautomatisch één of meerdere foto’s toevoegen.

Dat er behoefte is aan de mobiele applicatie blijkt uit de statistieken. Vorig jaar steeg het mobiele gebruik van de site van drie naar twaalf procent. Gisteren lag dat op veertien procent. Daaruit blijkt dat de klussensite met hoge regelmaat onderweg wordt aangeroepen.

 

 

Het aantal opdrachten op de site bedraagt 445.000 tussen 2005 en februari 2012. Bijna de helft van dat aantal, 170.000 klussen, werd in 2011 op de site aanbesteed.

Werkspot zegt dat gemiddelde kluswaarde 2.500 euro bedraagt, een combinatie van kosten voor uren en materialen. Het bedrijf rekent zodoende voor dat het voor een miljard euro aan handel heeft gegenereerd.

Opdrachtgevers lieten een kleine zeventigduizend recensies achter.

De participatie van de Telefoongids verwerkt een kleine zeven miljoen pageviews per maand.

Foto: Cheryl Brind (cc)

3 Reacties

Alleen jammer dat Werkspot alleen maar oplichters, beunhazen en veel Oost-europeanen, die ver onder de marktprijzen werken en de markt zo verpesten als klanten heeft….

Wordt deze app ook beschikbaar gesteld voor de BB gebruikers?

Mooi nieuw alternatief voor werkspot is JobTakeAway!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug