Deel dit artikel
-

Windows 10 al op 14 miljoen apparaten

Windows 10 stond binnen 24 uur al op 14 miljoen apparaten. Dat heeft Microsoft bekend gemaakt. Een kleine vijf miljoen Windows Insiders hadden de systeemsoftware overigens al langer in huis.

De systeemsoftware voor tablets en desktop pc’s is een jaar lang gratis voor legitieme gebruikers van Windows 7 en 8. Hoewel de installatiebestanden inmiddels beschikbaar zijn, moeten veel gebruikers die via Windows Update willen opwaarderen nog even wachten. Microsoft rolt Windows 10 in fasen uit.

Naar verluidt komt al binnen een week een eerste Service Release uit, met reparaties en verbeteringen waaraan Microsoft nog niet was toegekomen. Ook staan er nog nieuwe apps aan te komen voor Messaging, Phone en Video, maar die worden niet op zeer korte termijn verwacht. De mobiele versie van Windows 10 is voorzien voor het najaar.

Deel dit bericht

2 Reacties

KoalaBear

Was zelf ook ongeduldig. Eergister eigen installatie geupdate. Gister bij moeders. En paar vrienden / collega’s zijn over 🙂

Edgar

Echt een super OS! Ziet er zeer gelikt uit. Performance is beter, Edge is een mega snelle browser (nu nog de extensions) en “Hey Cortana” werkt super smooth…top!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond