Deel dit artikel
-

Woonsite Funda.nl gebruikt content van Ilse en Domega

Ilse Media Groep en online bouwmarkt Domega gaan content leveren aan de nieuw opgezette woonsite Funda.nl , een initiatief van makelaarsorganisatie NVM en uitgever Wegener. De site is een uitvloeisel van de bestaande NVM-woonsite , die momenteel een database bezit met zestig procent van het totale woningaanbod in Nederland. De doelstelling is Funda.nl uit te laten groeien tot woonportaal.

Volgens woordvoerster Anja Verheij van Funda wist de NVM-site in de eerste helft van vorig jaar ongeveer 25 miljoen pageviews per maand te halen. De database van deze site gaat de basis vormen voor funda.nl. Uitgever Wegener vult het woningaanbod aan met plattegronden en buurtinformatie zoals beschikbaarheid van openbaar vervoer of sportfaciliteiten.

Nieuwe partner Ilse Media Groep implementeert de content van site vtwonen.nl . Robert Ranzijn, COO van Ilse Media Groep: "Het is een wisselwerking; wij gaan content verzorgen op het gebied van interieur, design en trends op woongebied, waardoor het aanbod van Funda verrijkt wordt. En vanuit de Funda-site kan op eenvoudige wijze onze site bereikt worden voor bezoekers die op zoek zijn naar gedetailleerde informatie. We verwachten een behoorlijke stijging van traffic voor vtwonen, onder andere vanuit de Funda-site, maar ook vanuit sites uit het Ilse-netwerk zoals bijvoorbeeld Vrouwonline die doorgelinkt zijn naar vtwonen".

Online bouwmarkt Domega informeert de bezoeker van Funda.nl die na de verhuizing aan zijn huis gaat klussen. S. van Oostrum, PR-manager van Domega: "We willen van online-bouwmarkt uiteindelijk uitgroeien tot een woonwarenhuis. De overeenkomst met Funda zal voor extra afzet en extra verkeer zorgen op onze site".

"We zijn altijd op zoek naar partijen die qua content toegevoegde waarde voor de Funda-site leveren', aldus Anja Verheij. "De Funda-site is nog niet live, maar ik verwacht dat hij eind deze maand geopend wordt". Een reclamecampagne ter promotie van de Funda-site is niet zeker, maar er komt wel een doorlink vanuit de NVM-site.

Marque Joosten, tot voor kort directeur van provider Freeler, gaat de Funda-site leiden.

Deel dit bericht

2 Reacties

h.de bel

ik kan helemaal niet op de funda site komen ik heb het al 80 keer geprobeert en krijg er nu een beetje genoeg van! waarom staat er geen telefoonnummer bij wat je kan draaien als de site het niet doet!ik hoorde bij de nvm dat er nog veel meer mensen naar hun gebeld hadden omdat de site het niet doet! maak dan via de oude nvm site een doorverbinding of geef aan wat de veranderingen zijn op de nvm site had ik nooit problemen!ik hoop dat ik snel per email een oplossing krijg of per telefoon want we zijn hard op zoek naar een huis maar nu schiet het dus niet meer op want via de oude site kan je ook niet meer kijken! gooi die er dan weer op voor de mensen die de site niet opgestart krijgen totdat het probleem opgelost is. het zal voor de nvm ook niet bevoordelijk zijn als een heleboel mensen er niet op kunnen. ik hoop op een snelle oplossing! h.de bel

N. Brouwer

Geachte NVM/funda,Ik behoor tot de groep van mensen die de NVM internet site regelmatig gebruikt voor het zoeken van een huis. Het was een drukke site, maar wel toegankelijk als je een beetje op het tijdstip lette waarop je ging zoeken.Deze nieuwe site is echter hopeloos. Ik heb de juiste browsers, ik internet op stille momenten maar ik moet minuten lang wachten op toegang en een zoekresultaat is helemaal niet te verwachten. Het is kommer en kwel en ik begrijp eerlijk gezegd niet dat de NVM, die service zo hoog in het vaandel draagt, genoegen neemt met zulk broddelwerk. De slechte toegankelijkheid roept bij mij zeer veel irritatie op en verhoogt het vertrouwen in uw organisatie zeker niet. Ik hoop dat U zo spoedig mogelijk weer terug zult gaan naar de oude situatie. Alle verandering is nog geen verbetering.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond