Deel dit artikel
-

Wrapp breidt uit naar Amerika

Cadeaudienst Wrapp maakt de Atlantische oversteek. Amerikanen kunnen nu als persoon of groep cadeaubonnen van retailers als presentje geven aan Facebookvrienden.

Het idee is eenvoudig. Retailers stellen via het web cadeaubonnen beschikbaar voor een x-bedrag. Leden van Facebook kunnen die aan vrienden weggeven, wat vervolgens verkeer genereert in de bakstenen winkels. Bovendien kan een vriendengroep, tegen betaling, het bedrag op de bon vergroten.

In Nederland is deze van oorsprong Zweedse dienst sinds een maand beschikbaar. Amerikanen kunnen nu ook aan Wrapp ruiken.

Met tien miljoen dollar groeigeld, van Greylock en Atomico, voert het bedrijf een agressief expansiebeleid uit.

In Amerika sloot het samenwerkingsverbanden met merken als Fab, Gap, H&M, Björn Borg, Rovio Entertainment, The Wall Street Journal en Wayfair. Naar eigen zeggen volgen er op korte termijn nog vijftien merken.

Foto: globochem (cc)

Deel dit bericht

2 Reacties

Stefan Smit

Ik heb de app voor mijn iPhone gedownloaded, maar krijg bij mijn Nederlandse vrienden de melding dat ze in een land wonen waar Wrapp nog niet beschikbaar is. Dus waar komt de informatie vandaan dat deze dienst momenteel al in Nederland beschikbaar is?

Arnoud

Wrapp is ook nog niet in NL beschikbaar, komt deze maand als het goed is.

@Sefan Heb je het al gebruikt? Wat vind je ervan?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond