Deel dit artikel
-

Yahoo wil belang in India Times

Er gebeurt het nodige op contentgebied: kondigt de New York Times net aan About te hebben gekocht, Yahoo overweegt een minderheidsbelang te nemen in het online gedeelte van de India Times. India is voor Yahoo traditioneel gezien een belangrijke markt. In het verleden was er al een vrijage met Rediff.

India Times is samen met Rediff.com en Sify een van de grootste portals van India (naast de internationale portals die ook in India zitten, waarvan Yahoo er dus een is). India Times is onderdeel Bennett Coleman, India’s grootste mediabedrijf.

De gesprekken tussen de India Times en Yahoo zouden niet exclusief zijn. Zo zou er ook gesproken worden met investeerders. Yahoo heeft in het verleden geprobeerd een eigen portal te ontwikkelen maar van die strategie is Yahoo vrij snel afgestapt. Zo werd er al vrij snel een deal gesloten met Rediff.

De India Times zou uiteindelijk een notering aan de elektronische schermenbeurs Nasdaq nastreven. Verwacht wordt dat de onderhandelingen tussen de India Times, Yahoo en de potentiële investeerders binnen een maand afgerond zijn.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond