Derp

Zalando opent bakstenen winkel

Zalando opent in Berlijn een eigen fysieke winkel waar tegen grote korting kan worden gekocht. Toegang tot de winkel is voorbehouden aan een selecte groep klanten.

Een aantal experimenten deed Zalando al met tijdelijke winkels om restvoorraden te verkopen. Deze zogeheten pop-up stores sloegen aan en leidden net niet tot chaotische taferelen. De modewinkel stopt nu met de offline proeven en opent op een permanente positie een outlet.

Tegenover het hoofdkantoor van Zanox, aan de andere kant van de Spree (landkaart) ligt de winkel met achthonderd vierkante meter vloeroppervlak. Dat liggen tienduizend artikelen met kortingen van dertig tot zeventig procent. De laatste restjes uit de actuele voorraden.

De outletstore is niet voor iedereen toegankelijk en ligt bovendien een paar kilometer buiten het stadshart van Berlijn. Om de kortingswinkel te mogen betreden, moet de belangstellende klant eerst een clubkaart aanvragen.

Foto: Dan Deluca (cc)

1 Reactie

misschien ook goed om te weten dat wij als vlieg-er-uit al meer dan 20 jaar een bakstenen winkel hebben en en meer dan 7 jaar een webwinkel.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug