Deel dit artikel
-

Ziggo begint gratis sportzender

Ziggo en Sport 1 lanceren gezamenlijk een nieuwe ‘gratis’ sportzender. Ziggo Sport is nog voor het eind van het jaar beschikbaar voor alle ruim 4 miljoen klanten. Dat schrijft het AD vanochtend.

Ziggo Sport komt voort uit het huidige Sport 1 en zal daarom grotendeels dezelfde sporten uitzenden, zoals de Champions League, EK-kwalificatiewedstrijden, golf en Formule 1. Daaronder bevinden zich ook live wedstrijden. De uitzendrechten van de Champions League voor het ‘open kanaal’ liggen op dit moment bij SBS.

Boegbeeld van de zender wordt presentator Jack van Gelder, die onlangs de NOS heeft verlaten.

Ziggo gaat het abonnementsgeld niet verhogen. Ook wordt de zender niet in een premiumpakket gestopt. Sport 1 blijft in de vorm van een decoderzender beschikbaar voor niet Ziggo-klanten.

Deel dit bericht

2 Reacties

groothedde

Er is al zoveel sport op TV en daarom vind ik dit een overbodige nieuwe sportzender die er zou komen. Ziggo doet er beter aan om de abbonementen goedkoper te maken ipv een nieuwe sportzender…

Nunumete A.H.F.

Is een leuke bericht. Maar voor ziggo dit gaat uitzenden, moeten ze eerst de ontvangs met de ziggo modem goed verbeteren.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond