Zo blijft My Jewellery groeien in Europa

Gasten: Ellen Bex, Maarten Bos Host: Ellen Bex, Maarten Bos
Zo blijft My Jewellery groeien in Europa

Creativiteit, passie, power en ambitie. Dat zijn de tools waarmee het Nederlandse sieradenmerk My Jewellery sinds 2011 internationaal aan de weg timmert.

Inmiddels is het bedrijf zowel on- als offline vertegenwoordigd in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en is het assortiment uitgebreid met kleding, beauty- en lifestyleproducten. Die enorme groei leverde ook digitale uitdagingen op.

Ellen Bex (SQLI) en Maarten Bos (My Jewellery) lichten in deze video toe hoe het oude e-commercesysteem als een ui werd afgepeld en opnieuw werd opgebouwd om onder andere een betere digital experience te bieden aan de klanten van My Jewellery.


Gast
Ellen Bex
Business Unit Manager Solutions, SQLI

Ellen Bex heeft meer dan 23 jaar ervaring bij SQLI, waar ze nu de rol van Business Unit Manager voor E-Commerce & Engagement Solutions vervult. Ze begon haar carrière met een technische focus, maar maakte geleidelijk de overstap naar een bedrijfsgerichte positie met behoud van haar klantgerichte benadering. Ellen combineert haar technische kennis met zakelijk inzicht om succesvolle resultaten te behalen voor klanten zoals Carlsberg, MyJewellery en Sligro. Haar vermogen om de klant centraal te stellen en hun behoeften te begrijpen, heeft geleid tot op maat gemaakte e-commerce oplossingen die een optimale ervaring garanderen.


Gast
Maarten Bos
E-commerce Manager, My Jewellery

Maarten Bos is verantwoordelijk voor de e-commerce strategie bij My Jewellery. Samen met het e-commerceteam werken ze aan de daily business, website-optimalisaties en digitale projecten om de verdere groei van het bedrijf te bewerkstelligen.


Host
John Meulemans
Host, Emerce

John was initiatiefnemer van de Taskforce Social binnen het Interactive Advertising Bureau (IAB) en is sinds 1998 professioneel actief in online marketing. Eerder werkte John bij IBM, DoubleClick en was hij oprichter van interactive agency Urbanology.


Over de collection

Agency Cases april 2024

In deze collectie bundelen we de beste cases van diverse agencies. Er wordt in detail gekeken naar hoe deze cases tot stand kwamen. Zowel hoogte- als dieptepunten worden gedeeld. En de cijfers en statistieken achter de campagne.
8 video's
19 sprekers

Gerelateerde artikelen