Van business concept naar een meaningful digital product

Gasten: Remmert Stipdonk, Roy Scheerder Host: Remmert Stipdonk, Roy Scheerder
Van business concept naar een meaningful digital product

Digitale producten moeten niet alleen werken, maar kunnen veel meer betekenen voor de gebruiker.

Ravlling wilde een nieuw platform ontwikkelen waarmee reizigers makkelijk, efficiënt en met een goed gevoel reizen kunnen boeken. Hiervoor schakelde ze fresk.digital aan. Volgens hun was een meaningful digital product de oplossing. Maar wat is dat precies?

In deze video schuiven Roy Scheerder (Ravlling) en Remmert Stipdonk (fresk.digital) aan, om uit te leggen hoe je betekenis en gevoel in iedere digitale ervaring kunt brengen.


Gast
Remmert Stipdonk
Digital Business Strategist & Founder, fresk.digital

Remmert is oprichter en digital business strateeg bij fresk.digital. Met veel ervaring op het gebied van Digital Business Strategy en Human Centred Design gelooft Remmert dat het tijdperk van Digital Transformation voorbij is en dat we begonnen zijn aan de enerverende reis van Digital Sensemaking. Samen met het getalenteerde team van fresk.digital is Remmert gefocust op het daadwerkelijk vervlechten van human centred data, design en technologie om bedrijfskritische processen te revolutioneren.


Gast
Roy Scheerder
Co-founder, Ravlling

Roy is een doorgewinterde travel executive met een carrière in de luchtvaart (KLM, Transavia) en consulting. Een visionair en leider.
Gerelateerde artikelen