-

De Nationale Apotheek: de winst van een online omni-channel klantervaring

De Nationale Apotheek: de winst van een online omni-channel klantervaring

Wil je deze video bekijken?

Wil je deze video bekijken?

Log in met je Emerce Account of vul het formulier in.

Meld je gratis aan

Voordat je deze video kijkt...

Meld je gratis aan om Emerce video’s, whitepapers, rapporten en meer content te bekijken.

Gebruik minimaal 8 tekens, één hoofdletter, getal en speciaal karakter.

Je kunt de video bekijken indien je akkoord gaat dat je gegevens worden verstrekt aan de sponsor Freshworks. Deze kan je benaderen. Je kunt je toestemming ieder moment intrekken in overeenstemming met Freshworks’s privacyverklaring. Daarnaast zet Emerce je gegevens in de Emerce database en stuurt je relevant nieuws nieuws, artikelen, vacatures, mails over onze events en whitepapers, mails van Emerce Academy en mails over overige Emerce producten, afhankelijk van je functie en de branche waarin je werkt. Je kunt je interesses aanpassen via ‘mijn profiel’. Meer informatie lees je in de Emerce privacyverklaring.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Al een Emerce Account? Log hier in.

Je wilt een Premium video bekijken

Upgrade naar Premium en krijg onbeperkt toegang tot de beste artikelen, video’s en whitepapers van Emerce!

Meld je gratis aan!

Voor deze video heb je een Emerce Basis account nodig. Meld je gratis aan en kijk ongestoord verder.

Aanmelden Al een Emerce Account? Log hier in.

Hoe ontwikkel je een vloeiende digitale omni-channel customer experience voor een traditionele brick-and-mortar branche?

De Nationale Apotheek is de apotheek in je broekzak. Bereikbaar via verschillende kanalen is deze digitale apotheek een klantvriendelijke optie voor mensen die niet in de rij willen staan voor hun medicatie. Maar hoe bouw je zo’n omgeving in een industrie waar je te maken hebt met zoveel regelgeving over privacy? Hoe zorg je dat klanten dezelfde service krijgen als in een traditionele apotheek?

In deze video spreken Martijn Simons (Freshworks) en Jeroen Donkers (De Nationale Apotheek) over de uitdagingen van het bouwen van de verschillende kanalen van De Nationale Apotheek. Onder andere over het waarborgen van patiëntgegevens en het helder doorgeven van fysieke klachten via digitale kanalen. Ook spreken ze over de winst van een omni-channel aanpak ten opzichte van traditionele manieren.

Sprekers: Martijn Simons (VP Sales & General Manager, Benelux, Nordics & Emerging Europe, Freshworks) en Jeroen Donkers (Directeur ICT APPO & De Nationale Apotheek)

Host: Jaspar Roos

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond